Teamontwikkeling en intervisie

Team-workshop

Op basis van de uitkomsten van individuele TalentenMotivatieAnalyses en de vraagstukken die er leven binnen het team, wordt er in overleg een interactief programma opgesteld. Onderdelen kunnen zijn:

  • Bewustwording van elkaars talenten.
  • Hoe kunnen jullie elkaar daarmee versterken en ondersteunen?
  • Welke aanwezige competenties maken jullie als team sterker en waar belemmeren ze jullie in praktijksituaties?
  • Wat hebben we al en wat zou een gewenste toevoeging kunnen zijn voor het team?

Intervisie

Als groep collega’s bespreek je de aanpak van individuele praktijksituaties waar je tevreden of minder tevreden over bent. Door dit samen te behandelen kom je tot nieuwe inzichten over hoe je wilt omgaan met deze situaties.

Intervisie draait om:

  • Individuele professionele ontwikkeling: kennis en kunde
  • Individuele persoonlijke ontwikkeling: gedrag, werkwijze en opvattingen

Review van Marleen

“De begeleiding van Willy heb ik als zeer prettig ervaren, de sfeer tijdens de gesprekken was open en vertrouwd. Ze kan goed analyseren, kaf van koren scheiden en mij uitdagen op die punten waar dat nodig was. Ze laat veel ruimte om je eigen traject vorm te kunnen geven.”

Review van Caroline

“Ik weet waarom het werk dat ik graag doe, goed bij me past. Met de bevestiging van mijn sterke eigenschappen en bewustzijn van mijn ontwikkelpunten en werkwaarden start ik vol vertrouwen met mijn nieuwe baan. Willy wist mij te motiveren om mezelf een spiegel voor te houden en gaf mij energie en vertrouwen in mezelf zodat ik de juiste keus kon maken zonder twijfels.”

Klaar om te beginnen?

Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte om weer vooruit te gaan.