Over mij

Mijn naam is Willy Bronsgeest. In 2013 ben ik gestart met BliK voor loopbaan en studiekeuze.

Ik zegde uiteindelijk mijn vaste dienstverband op. Spannend? Ja dat zeker. Maar ook een beslissing die mij bracht wat ik zocht: onafhankelijkheid, zelfstandigheid, zelf aan het roer staan en ruimte en energie hebben om mijn ideeën vorm te geven. Datgene geef ik graag mee aan diegenen die vanwege hun (studie)loopbaanvraagstukken hun blik op de toekomst helder willen hebben. Denk aan het maken van een studiekeuze, op zoek naar meer werkplezier en energie, benieuwd zijn naar andere passende baanopties.

Willy bronsgeest

Wie ben ik?

Ik ben graag de coach, adviseur en begeleider die tijdelijk met je optrekt, een rol heeft in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en je de handvatten geeft om de keuze te maken die past bij je persoonlijkheid, talenten, interesses en waarden.

Wat mij kenmerkt zijn beweging, vrolijkheid en enthousiasme. Ik houd ervan om te relativeren door humor en in verbinding te zijn met anderen. Dit zul je ook merken aan mijn manier van begeleiden.

Hoe pak ik het aan?

Mijn begeleiding en coaching zijn zowel voor individuen als voor groepen met als doel: jezelf kennen zodat je een passende keuze kunt maken en groei en ontwikkeling kunt doormaken. Ik houd ervan jou aan het denken te zetten en daarvoor gebruik ik spelvormen, testen, opdrachten, oefeningen en coachingsgesprekken.

Certificeringen