Individuele trajecten

Studiekeuzebegeleiding

Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik? Je oriënteert je op bestaande opleidingen en ontdekt waar er een goede match is tussen jou en opleidingen / beroepen.

Loopbaancoaching

Je wordt je bewust van je sterke eigenschappen, persoonlijkheidskenmerken, waarden en interesses. Waardeer wat er is, krijg inzicht in je valkuilen en ontwikkelpunten en neem dit mee naar je toekomst voor het (her)vinden van jouw energiebalans.

Review van Eva

“Ik had een tussenjaar en wist niet goed voor welke opleiding ik moest kiezen, en welke opleiding bij mij past. Toen ben ik samen met Willy een heel traject doorlopen en heb ik verschillende testen gedaan over mijn pluspunten, karakter en interesses. Dit heeft mij heel erg geholpen bij het maken van de keuze voor mijn opleiding die ik nu aan het volgen ben. Door het traject zit ik nu echt op de goede plek en heb ik het heel erg naar mijn zijn!”

Review van Brent

“Ik heb samen met Willy een erg prettig traject doorlopen. Met behulp van spelletjes en vragenlijsten werk je aan een goede zelfkennis en kom je erachter wat je goede en minder goede punten zijn.”

Review van Robert-Jan

“Rustige vrouw waar je fijn mee kan praten, hierdoor verliepen de afspraken heel makkelijk en vloog de tijd zo voorbij. Voor iedereen die niet weet wat voor studie hij/zij moet gaan doen is Willy een echte aanrader!”

Klaar om te beginnen?

Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte om weer vooruit te gaan.